vv Maarheeze scoort zevenklapper!

Na twee wedstrijden zonder overwinning was duidelijk wat vv Maarheeze te doen stond in deze uitwedstrijd bij hekkensluiter SV Leveroy. Dat deze boodschap was overgekomen, toonde het scorebord na 90 minuten:…vv Maarheeze scoort zevenklapper!

17-10-2014 10:52 – Ingezonden door Redactie

Na twee wedstrijden zonder overwinning was duidelijk wat vv Maarheeze te doen stond in deze uitwedstrijd bij hekkensluiter SV Leveroy. Dat deze boodschap was overgekomen, toonde het scorebord na 90 minuten: 0-7.

Maarheeze begon overtuigend aan de wedstrijd. In de 16e minuut scoorde Rick van der Linden, nadat hij vrij voor de keeper werd gezet door een slimme voorzet van Eray Yigitdol. Het tweede doelpunt werd weer ingeleid door Eray Yigitdol. Vanuit het middenveld slalommend  in de 16 van Leveroy was er enkel een overtreding mogelijk om Eray af te stoppen: strafschop. Van 11 meter liet aanvoerder Rob van Wetten deze mogelijkheid niet onbenut, feilloos 0-2! Een compliment naar de technische staf onder leiding van Leon Wassenberg, dat zijn ploeg gretig bleef, want na 41 minuten was het goed doorjagen op de verdediging van Rick van der Linden die Nisandro Estanista in stelling bracht: 0-3. Ook in de 2e helft werd in een kwartier de score opgehoogd naar 0-6. Alle doelpunten werden afgedwongen door een jagend Maarheeze. Bijzondere aandacht daarbij voor de wonderschone 0-5 van Robin van Vuurden. Na een passje van Nisandro Estanista wist hij de kruising met buitenkant rechts te vinden. Vervolgens eisten de neven Yigitdol de hoofdrol op. Eerst Berhan die slim de bal onderschepte en vrij richting doelman Verlaek de 0-5 aantekende. Even later weer Berhan die Eray Yigitdol in schietpositie bracht: 0-6.

Het slotakkoord was voor Nisandro Estanista die na een strakke voorzet van Berhan Yigitdol de nieuwe doelman Van Diepen kansloos liet: 0-7. Voor Maarheeze kende deze wedstrijd meerdere goede spelers. Echter één speler wist met zijn goede spel vandaag de harten van iedere voetballiefhebber te veroveren: Eray Yigitdol!

Door deze zege stijgt Maarheeze twee plaatsen in de ranglijst naar de 4e positie. Volgende week is er geen programma in deze competitie. Een week later op zondag 26 oktober staat de thuiswedstrijd tegen koploper VV Linne op het programma. Met de steun van de vaste supportersschare zal ons vaandelteam zich van haar beste kant laten zien.  Meer op www.vvmaarheeze.nl

Foto’s Mieke Mulder

 

Powered by Blog Grabber