Wandeling IVN

Op 25 oktober om 14 uur organiseert IVN Cranendonck een wandeling door het bosgebied de Vloeten. Het vertrek is voorzien vanuit Recreatiepark Slot Cranendonck (camping Soerendonk), Strijperdijk 9 Soerendonk. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren. Met de kinderen gaan we zoeken naar sporen van everzwijnen,…Wandeling IVN

22-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op 25 oktober om 14 uur organiseert IVN Cranendonck een wandeling door het bosgebied de Vloeten. Het vertrek is voorzien vanuit Recreatiepark Slot Cranendonck (camping Soerendonk), Strijperdijk 9 Soerendonk. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren. Met de kinderen gaan we zoeken naar sporen van everzwijnen, herten, vossen, konijntjes, etc. En de verschillende paddenstoelen natuurlijk! Bij voldoende animo van kinderen gaan we ook naar de waterzuivering en gaan we met het vlot het water over. Er kan tevens een heerlijk kopje koffie genuttigd worden in het café van Woetz, waar het 2de kopje koffie/thee gratis is.

Powered by Blog Grabber