Welfarewerk Gastel

Op 8 november organiseert Welfare Gastel weer de jaarlijkse bazaar van het welfarewerk van het Rode Kruis afd. Gastel. Deze vindt plaats in de Schaapskooi van 13 tot 16 uur. Er is weer volop gelegenheid om de zelfgemaakte spullen te bekijken en te kopen. Misschien leuk voor de komende feestdagen! U kunt…Welfarewerk Gastel

05-11-2015 11:00 – Ingezonden door Redactie

Op 8 november organiseert Welfare Gastel weer de jaarlijkse bazaar van het welfarewerk van het Rode Kruis afd. Gastel. Deze vindt plaats in de Schaapskooi van 13 tot 16 uur. Er is weer volop gelegenheid om de zelfgemaakte spullen te bekijken en te kopen. Misschien leuk voor de komende feestdagen! U kunt ook gewoon komen voor de gezelligheid met een kopje koffie. We zorgen voor diverse leuke spelletjes en ook de bekende enveloppenstand met veel leuke prijzen ontbreekt dit jaar niet. De opbrengst van deze middag komt geheel ten goede aan het Rode Kruis. De organisatie  hoopt dit jaar weer op een grote opkomst.

Powered by Blog Grabber