Werving vrijwilligers

Vrijwilligersorganisaties uit Cranendonck kunnen bij de Vrijwilligerscentrale Cranendonck terecht voor allerlei ondersteuning.Werving vrijwilligers

27-10-2014 19:12 – Ingezonden door Redactie

Vrijwilligersorganisaties uit Cranendonck kunnen bij de Vrijwilligerscentrale Cranendonck terecht voor allerlei ondersteuning. 

De Vrijwilligerscentrale kan op allerlei manieren ondersteunen bij het werven van nieuwe vrijwilligers. Om die ondersteuning beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van de vrijwilligersorganisaties uit Cranendonck is er een enquête verzonden aan alle bij de centrale bekende organisaties. Deze enquête bestaat uit 3 vragen en kost 5 minuten om in te vullen. Met de resultaten van deze enquête kan de Vrijwilligerscentrale haar werk aanpassen aan de behoeftes van de organisaties in Cranendonck. Heeft u als organisatie deze enquête niet ontvangen en wilt u die wel invullen? Ga dan op www.vrijwilligerswerkcranendonck.nl naar het nieuwsbericht of neem contact op met de Vrijwilligerscentrale. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij werving of andere vragen, bel dan gerust!

Werving van vrijwilligers is ook een van de onderwerpen die aan bod komen tijdens het Eerste Cranendonckse Bestuurscafe dat de Vrijwilligerscentrale organiseert op 15 oktober as. in samenwerking met Hockeyclub Cranendonck. Wilt u daar als vrijwilligersorganisatie aan deelnemen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op nummer 0495-592557 of stuurt u een e-mail bericht aan carrievanhoef@paladijn-welzijn.nl. Ook kunt u onze website www.vrijwilligerswerkcranendonck.nl bezoeken.

Powered by Blog Grabber