Wie danst mee de tango?

In het vorige aha!-seizoen stond voor de eerste keer een echt Argentijns tangosalon op het programma. Een gedurfde keuze, maar een ongelooflijk schot in de roos. Logischerwijs krijgt dit tangosalon dus een vervolg in het huidige seizoen, op zaterdag 14 februari 2015, wederom in het unieke decor van de…Wie danst mee de tango?

16-10-2014 10:35 – Ingezonden door Redactie

In het vorige aha!-seizoen stond voor de eerste keer een echt Argentijns tangosalon op het programma. Een gedurfde keuze, maar een ongelooflijk schot in de roos. Logischerwijs krijgt dit tangosalon dus een vervolg in het huidige seizoen, op zaterdag 14 februari 2015, wederom in het unieke decor van de Ursulinenkapel.  Wie graag danst, maar de Argentijnse tango (nog) niet onder de knie heeft, hoeft niet te wanhopen: speciaal voor hen worden er twee workshops georganiseerd, op woensdag 4 februari om 19.30 u en zaterdag 14 februari om 19.30 u (voor aanvang van het tangosalon). De workshops zullen gegeven worden door Jean en Marianne Vandenberk van Tango Corrientes te Lommel. Inschrijven kan vanaf nu via www.hamont-achel.be/aha. Zowel koppels als enkelingen kunnen deelnemen. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Powered by Blog Grabber