Wilt u meepraten over de WMO, de Jeugdzorg en Werk en Inkomen in Cranendonck?

Meldt u dan aan voor de bijeenkomst van de Zorgadviesraad! Woensdagavond 16 maart komen is er om  19.30 uur een overleg in het gemeentehuis in Budel.  Heeft u belangstelling? Stuur dan een mail naar: secretariaat@wmoraadcranendonck.nl
Punten waar we deze  avond met elkaar over gaan praten zijn:
1….Wilt u meepraten over de WMO, de Jeugdzorg en Werk en Inkomen in Cranendonck?

14-03-2016 11:45 – Ingezonden door Redactie

Meldt u dan aan voor de bijeenkomst van de Zorgadviesraad! Woensdagavond 16 maart komen is er om  19.30 uur een overleg in het gemeentehuis in Budel.  Heeft u belangstelling? Stuur dan een mail naar: secretariaat@wmoraadcranendonck.nl

Punten waar we deze  avond met elkaar over gaan praten zijn:

1.Dhr. Jean-Paul  Ruyters,  hoofd publiek en balie van de gemeente Cranendonck,  komt uitleg geven over de doelenboom. Deze wordt gebruikt bij de het toezicht houden op de voortgang van projecten. Men wil de doelenboom verder  uitbouwen .  Hij zal ons informeren hoe men met gebruik van de doelenboom tot een juiste effectmeting komt.

      2.     Stand van zaken Dorpsondersteuner

3.     Incidenten meldingen

4.Terug koppeling van de verschillende werkgroepen, Jeugd, Werk en Inkomen, WMO en Communicatie.

Powered by Blog Grabber