Wim Daniëls in De Hofnar

Nederland kent hem vooral van zijn columns bij Spijkers met Koppen en zijn taalbeschouwingen bij Pauw & Witteman, waaronder de roemruchte bespreking van het Koningslied, maar ook van de verschillende…Wim Daniëls in De Hofnar

09-11-2015 10:14 – Ingezonden door Redactie

Nederland kent hem vooral van zijn columns bij Spijkers met Koppen en zijn taalbeschouwingen bij Pauw & Witteman, waaronder de roemruchte bespreking van het Koningslied, maar ook van de verschillende boeken die hij heeft geschreven. In Brabant speelt hij al enkele jaren voor volle zalen cabaret- en toneelvoorstellingen. Hij steekt nu de rivieren over om ook de theaters buiten de Brabantse grenzen te verkennen. Dat doet hij met het cabaretprogramma ‘Associëren’. Wees getuige van deze stap en kom kijken en luisteren naar zijn taalanalyses, geniet van zijn droge, maar altijd goedmoedige humor en volg zijn speelse gedachtekronkels. 

Wim Daniëls is op donderdag 12 november om 20.15 uur te zien in De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor de voorstellingen kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30 u – 18.00 u, za 15.00 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via (040)2074020.

Kent u tapas? Traditioneel zijn tapas Spaanse hapjes die worden opgediend in kleine schaaltjes. De Hofnar heeft er een Hollandse draai aan gegeven, vandaar de naam Happas. Happas is genieten van een uitbundige variatie van 23 Hollands getinte tapasgerechtjes, voorafgegaan door twee soepjes met brood en smeersels. Twee uur onbeperkt Happas eten voor slechts € 16,50 p.p. Begin uw theateravond culinair met Happas. Wij serveren Happas op alle volwassenen voorstellingsavonden van 17.30 tot 20.00 uur. U kunt twee uur onbeperkt Happassen voor slechts € 16,50. Reserveer dus bij voorkeur uw tafel tussen 17.30 en 18.00 uur. Ook als u geen voorstelling bezoekt, bent u van harte welkom voor de Happas! Gaat u naar een voorstelling, dan vinden we het fijn als u Happas online reserveert tegelijk met het bestellen van uw voorstellingskaarten. Gaat u niet naar de voorstelling of heeft u al kaartjes en wilt u toch graag Happas komen eten, vul dan het reserveringsformulier in of neem contact op met de kaartverkoopbalie.

Powered by Blog Grabber