Workshop luchtbuks schieten

In het kader van Sjors Sportief Sjors Creatief was er een workshop luchtbuks schieten bij de Schutterij St Nicolaas en St Antonius; kort gezegd “De Schut van Buul”.

Aan deze workshop namen Tymo-Milan…Workshop luchtbuks schieten

16-11-2015 16:00 – Ingezonden door Redactie

 In het kader van Sjors Sportief Sjors Creatief was er een workshop luchtbuks schieten bij de Schutterij St Nicolaas en St Antonius; kort gezegd “De Schut van Buul”.

Aan deze workshop namen Tymo-Milan Schoot, Sander Dortmans, Ries van Gansewinkel, John de Laat en Lars Bremmers deel. Na een kennismaking op de eerste avond volgden er 3 avonden waar men zich het luchtbuks schieten eigen konden maken. Tijdens deze avonden ging het steeds beter en er werd steeds beter geschoten. De kinderen kregen dan ook steeds meer plezier in het schieten. Afgelopen maandag 9 november is de workshop met een certificaat afgesloten. Dank aan de begeleiding die deze avonden de kinderen begeleid hebben. Geïnteresseerden kunnen iedere maandagavond van 19 uur tot 20 uur kennis komen maken met het luchtbuks schieten. Dit kan een aanloop zijn tot het schieten met de zware buks. De Schutshoeve is gelegen aan de Laarstraat achter de boerenbond.

Powered by Blog Grabber