Zaalvoetbal Budel

Speelronde 9 werd maandagavond afgewerkt in de Zuiderpoort. Drie wedstrijden, waarbij 31 doelpunten gemaakt werden. Daarmee is de 1e competitieronde in de 1e klasse afgerond en in de 2e klasse zijn ze gestart aan de 2e competitieronde.

ZVV GrafiMedia Solutions – FC Tjeu van Horne 2-4
GrafiMedia Solutions…Zaalvoetbal Budel

20-11-2015 11:00 – Ingezonden door Redactie

Speelronde 9 werd maandagavond afgewerkt in de Zuiderpoort. Drie wedstrijden, waarbij 31 doelpunten gemaakt werden. Daarmee is de 1e competitieronde in de 1e klasse afgerond en in de 2e klasse zijn ze gestart aan de 2e competitieronde.

ZVV GrafiMedia Solutions – FC Tjeu van Horne 2-4

GrafiMedia Solutions kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar de tegenstander kon bij de aftrap slechts vier spelers op het veld brengen. Toen het team halverwege de eerste helft compleet was met Mischa Rook en Koen Bogers, werd het toch 1-2 met rust. Na rust scoorde debutant Guus Teunissen voor GrafiMedia, maar door treffers van Rook en Bogers werd het uiteindelijk 2-4.

ZVV Café de Bout – ZVV Zuiderpoortcafé 4-7

De winnaar van deze wedstrijd zou aansluiting vinden bij de top van de 1e klasse, terwijl het team wat zou verliezen even een pas op de plaats moest maken. Bij de Bout wist Erik van den Hurk drie keer te scoren, maar met vier treffers wist Koen Corsten zijn team op sleeptouw te nemen: 4-7. Zuiderpoortcafé pakt daarmee de koppositie terug in de 1e klasse.

Present Connection/Bouwbedrijf van Gogh – FC Upstairs/Mulder Hekwerk 11-3

Present Connection/Bouwbedrijf van Gogh overweegt na de wedstrijd van maandagavond de naam toch echt aan te passen in ‘FC Cebrian en co’. Topscorer Jordi Cebrian wist in deze wedstrijd acht keer te scoren, terwijl Jean-Paul Staals en Rik Meeuwissen de overige doelpunten wisten te maken. Upstairs/Mulder Hekwerk wist daar weinig tegenover te zetten. Vlagger Bram de Leest was de sterkste van het veld en dat zegt genoeg over het team dat via Wijnand van Lieshout en Remon Saanen slechts drie doelpunten wist te maken. Op doelsaldo zakt FC Upstairs/Mulder Hekwerk naar de laatste plaats, terwijl Present Connection/Bouwbedrijf van Gogh naar de 3e plaats stijgt.

Powered by Blog Grabber