Zakelijk netwerken doe je bij Open Coffee Weert!

Het is weer zover! Op woensdag 14 oktober kan er vanaf 08.30 tot 11.30 volop worden genetwerkt. Open Coffee Weert nodigt ondernemers, zzp-ers, (account)managers en maatschappelijke organisaties uit om deel te nemen aan dit netwerkplatform dat inmiddels al meer dan 700 leden telt. De sfeer is laagdrempelig…Zakelijk netwerken doe je bij Open Coffee Weert!

15-10-2015 15:00 – Ingezonden door Redactie

Het is weer zover! Op woensdag 14 oktober kan er vanaf 08.30 tot 11.30 volop worden genetwerkt. Open Coffee Weert nodigt ondernemers, zzp-ers, (account)managers en maatschappelijke organisaties uit om deel te nemen aan dit netwerkplatform dat inmiddels al meer dan 700 leden telt. De sfeer is laagdrempelig en zeer geschikt om ongedwongen contact te leggen. Het doel van de bijeenkomsten is vooral om kennis te delen. Iedereen is er voor iedereen in een atmosfeer van wederzijds succes gunnen. Vragen worden door aanwezige professionals beantwoord en als tegenprestatie deel jij je kennis ook weer met hem/haar óf een andere deelnemer. Dat Open Coffee Weert een geslaagde formule is, bewijzen de diverse samenwerkingsverbanden die ‘op de vloer’ zijn ontstaan tot en met het realiseren van zakelijke groei.

Zakelijk netwerken op woensdag 14 oktober a.s. Locatie: Golden Tulip Hotel Weert.

Entree: € 6,00 p.p. inclusief koffie/thee/cake.

Pitchen
Pitchen loont! Elke maand krijgen twee ondernemers de kans om voor de groep een drieminutenpitch te houden. Zo stel je jezelf, bedrijf, product, dienst of nieuwsfeit in één keer aan een groot publiek voor. Jouw pitch wordt op de site aangekondigd en nadien wordt er ook een artikel op de site gepubliceerd. Bovendien wordt jouw pitch ook nog eens gedeeld op social media. Reserveer tijdig want vol = vol.

Aanmelden & meer info
Aanmelden voor de bijeenkomsten doe je via de website: www.oc-weert.nl. Op dit webadres vind je ook meer informatie over Stichting Open Coffee Weert en/of kijk op Facebook/LinkedIn (groep: Open Coffee Weert).

Powered by Blog Grabber