Zaterdag: sv Budel – VV Maarheeze!

Komend weekend staat voor sv Budel de eerste derby van dit seizoen op het programma. Na overleg met VV Maarheeze is besloten om de competitiewedstrijd sv Budel – VV Maarheeze te verplaatsen naar zaterdagavond 08 november 2014 om 19.30 uur. Door deze verschuiving kan heel voetballend Cranendonck deze…Zaterdag: sv Budel – VV Maarheeze!

07-11-2014 15:53 – Ingezonden door Redactie

Komend weekend staat voor sv Budel de eerste derby van dit seizoen op het programma. Na overleg met VV Maarheeze is besloten om de competitiewedstrijd sv Budel – VV Maarheeze te verplaatsen naar zaterdagavond 08 november 2014 om 19.30 uur. Door deze verschuiving kan heel voetballend Cranendonck deze derby bezoeken en hoeft niemand het te missen! Na de wedstrijd zal het voetbalfeest voortgezet worden in de kantine van sv Budel. Dat wil je toch niet missen? Tot zaterdag!

Mini-derby
Aanstaande zaterdagavond staat de derby SV Budel 1 tegen VV Maarheeze 1 op het programma. Deze begint om 19.30 uur. Voor die wedstrijd is een voorwedstrijdje te zien tussen de mini’s van SV Budel en Maarheeze. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur.

Powered by Blog Grabber