Zonnebloem Maarheeze dankt Rabobank

Dinsdag 3 november werd de uitslag van de Rabobank actie “Samen Sterker” bekend gemaakt. De Zonnebloem afdeling Maarheeze was ook uitgenodigd voor deze feestelijke avond. De vereniging kreeg een cheque met een heel mooi bedrag aangeboden. Dit bedrag zal geheel besteed worden aan leuke uitstapjes…Zonnebloem Maarheeze dankt Rabobank

17-11-2015 10:33 – Ingezonden door Redactie

Dinsdag 3 november werd de uitslag van de Rabobank actie “Samen Sterker” bekend gemaakt. De Zonnebloem afdeling Maarheeze was ook uitgenodigd voor deze feestelijke avond. De vereniging kreeg een cheque met een heel mooi bedrag aangeboden. Dit bedrag zal geheel besteed worden aan leuke uitstapjes voor onze gasten. Alle leden van De Zonnebloem Maarheeze bedanken daarom de Rabobank nogmaals voor deze geweldige actie en natuurlijk ook iedereen die op ze hebben gestemd. Hopelijk krijgt deze actie volgend jaar een vervolg en mogen zij weer op veel stemmen rekenen.

Powered by Blog Grabber