1 Minuut gratis winkelen bij PLUS

Op maandag 14 april werd er vroeg in de ochtend een leuke prijs bij elkaar verzameld door de familie van Gennip. Ze hebben door middel van  1 minuut gratis winkelen hun prijs deze ochtend geïnd. 1 Minuut gratis winkelen bij PLUS

19-04-2014 10:45 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 14 april werd er vroeg in de ochtend een leuke prijs bij elkaar verzameld door de familie van Gennip. Ze hebben door middel van  1 minuut gratis winkelen hun prijs deze ochtend geïnd.  Als een speer gingen ze door de winkel,  en hebben binnen 1 minuut voor maar liefst €  251.71 aan boodschappen verzameld.

De prijs is een van de vele prijzen die bij PLUS Dennis van Moorsel te winnen zijn. Dennis van Moorsel :”er zijn 1002 prijzen te winnen met onze speciale facebook win actie, 1000 prijzen in de vorm van producten en 2 x 1 minuut gratis winkelen”   PLUS Dennis van Moorsel wil op deze manier meer bekendheid creëren via facebook. De actie loopt nog enige tijd, dus als u ook kans wilt maken op een van de vele prijzen, kunt u uw boodschappen bij Plus doen, u krijgt dan bij de kassa ook een coupon waarmee u kans maakt op 1 van de mooie prijzen. U vindt PLUS Dennis van Moorsel aan de Parallelweg 1b te Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber