3 x vier generaties in Hamont

Het komt zelden voor, maar in Hamont is er enkele weken geleden voor de derde maal een 4 geslacht in één familie. Aan het Koleneind woont het gezin Van Ooijen-Piels. Zij hebben 4 weken geleden hun vierde…3 x vier generaties in Hamont

27-10-2017 15:11 – Ingezonden door Redactie

Het komt zelden voor, maar in Hamont is er enkele weken geleden voor de derde maal een 4 geslacht in één familie.

Aan het Koleneind woont het gezin Van Ooijen-Piels. Zij hebben 4 weken geleden hun vierde kindje, dochter Marie-Lou verwelkomd. Maar het was dochter Julie, van bijna 9 jaar, die voor de eerste keer zorgde voor 4 generaties in de familie. Daarna viel die eer te beurt aan dochter Willemijn van nu 3 jaar en deze keer zorgt Marie-Lou dus dat de familie voor de derde keer mag spreken van 4 generaties. Mama Desi Piels (35 jaar) is natuurlijk erg trots op haar kroost. En ook oma Thea Piels (62 jaar), die eveneens in Hamont woont is fier op haar kleinkinderen. Overgrootmoeder An Mulders uit Kerkdriel heeft ondertussen de mooie leeftijd van 89 bereikt maar is nog steeds goed ter been. “Je mag overgrootoma zeker niet onderschatten, want als we naar de Efteling gaan, gaat ze nog vrolijk mee in bijna alle attracties,” lacht Desi. Op de vraag of papa zich goed kan weren tegen al dat vrouwelijk geweld: “Ja hoor, hij wordt dan ook bijgestaan door onze broer Floris van 7 jaar!” aldus Julie en Willemijn.

Powered by Blog Grabber