9de Oldtimerbeurs Hamont

Op zondag 27 april 2014 wordt voor de 9de keer de internationale oldtimerbeurs van brommers, motoren, scooters en onderdelen gehouden.9de Oldtimerbeurs Hamont

11-04-2014 10:38 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 27 april 2014 wordt voor de 9de keer de internationale oldtimerbeurs van brommers, motoren, scooters en onderdelen gehouden. Wederom op het industrieterrein te Hamont in de Middenweg 10. In de afgelopen 8 edities is de oldtimerbeurs uitgegroeid tot een evenement van internationale allure.

Je vindt er zoals voorgaande jaren weer veel oude en nieuwe repro-onderdelen en natuurlijk een aanbod oude brommers, scooters en motoren, variërend van zware restauratieprojecten tot machines die in een museum zouden kunnen staan en daar soms ook terecht komen. Terwijl u rondsnuffelt tussen het oude ijzer kunnen de kinderen zich mooi vermaken op het springkasteel. Het grote binnen terras zorgt ondertussen voor een heerlijk warm of koud drankje, of een lekkere snack. De DJ zorgt weer voor de muziek van toen. Iedereen is van harte welkom om de sfeer te proeven. De beurs is open van 09.30 uur tot 17 uur. De entree bedraagt 6 euro en voor kinderen tot 12 jaar zelfs gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer info: Tel: + 32 ( 0 ) 475-60 51 22 www.oldtimerbeurs.be

Powered by Blog Grabber