Alle hulp is welkom!

Voor het Sint Nicolaas Comité Budel is de tijd gekomen om de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten in Budel ook dit jaar in goede banen te laten verlopen. De voorbereidingen zijn begonnen met een goed…Alle hulp is welkom!

22-10-2017 11:50 – Ingezonden door Redactie

Voor het Sint Nicolaas Comité Budel is de tijd gekomen om de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten in Budel ook dit jaar in goede banen te laten verlopen. De voorbereidingen zijn begonnen met een goed bezochte bijeenkomst, waarbij ook de vertegenwoordigers van de Budelse basisscholen en peuterspeelzalen aanwezig waren. Het Sint Nicolaas Comité Budel is blij dat deze bijeenkomst zo goed bezocht werd.

Nu denkt u natuurlijk, hoe kan ik nu helpen?  Heel simpel, in de week van 21 tot en met 29 oktober  gaan de vrijwilligers weer collecteren en zullen dan ook weer bij u aan de deur komen. Het Sint Nicolaas Comité Budel hoopt dan ook dat u de vrijwilligers niet in de kou laat staan, maar doneert.
Met uw donatie kan het Sint Nicolaas Comité Budel niet alleen een grandioze intocht verzorgen, alle kinderen (groep 1 tot en met groep 8) die naar de Budelse basisscholen gaan, krijgen op school een cadeautje van Sinterklaas. De jongere kinderen die nog niet naar de basisschool gaan, of buiten Budel naar school gaan, krijgen na de intocht in de Borgh te Budel een cadeautje, waar ze ook Sinterklaas kunnen ontmoeten. U ziet het, alle hulp is welkom! Mocht u onverhoopt de collectant mislopen, vindt u een collectebus bij Café-zaal De Wielerbaan of bij Juwelier Wyczisk. Daarnaast is het mogelijk om geld over te maken naar ons bankrekeningnummer: Rabobank NL57 RABO 0109522699

Powered by Blog Grabber