Atep Binnenhuisspecialisten

Voor een ruim assortiment gordijnen, vloeren, raamdecoratie en shutters kan iedereen terecht bij Atep Binnenhuisspecialisten!Atep Binnenhuisspecialisten

20-04-2014 19:00 – Ingezonden door Redactie

Voor een ruim assortiment gordijnen, vloeren, raamdecoratie en shutters kan iedereen terecht bij Atep Binnenhuisspecialisten! Dit familiebedrijf in het centrum van Budel is gespecialiseerd in woninginrichting en volgt de nieuwste trends op de voet. Dankzij het grote aanbod woningtextiel en de deskundige medewerkers kan uw interieur volledig naar wens ingericht worden.

De binnenhuisspecialisten van Atep streven ernaar om uw woondromen te verwezenlijken. Steeds dragen ze kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en een goede service hoog in het vaandel. Op het gebied van gordijnen onderscheidt dit bedrijf zich door het eigen atelier. Zo wordt de uiteindelijke stoffering van A tot Z door eigen personeel vervaardigd. Overgordijnen brengen sfeer en warmte in uw huis, voorkomen inkijk en creëren privacy. Samen met de naaisters wordt gekeken wat het beste past in uw interieur. Zo kan er o.a. gekozen worden voor een enkele, vlinder- of trippel plooi. En ook raamdecoratie zoals jaloezieën, vitrages of glasgordijnen, binnenzonwering, shutters en ophangsystemen is hier te vinden.

Atep biedt altijd maatwerk aan huis. Wanneer er een keuze gemaakt is en de order geplaatst wordt, komen de specialisten bij u thuis inmeten en leveren ze maatwerk, precies passend in uw interieur. De medewerkers staan altijd klaar om een gratis offerte te maken en gratis binnenhuisadvies te geven.

In de showroom is niet enkel een uitgebreide collectie gordijnen en raamdecoratie te vinden, ook voor vloerbekleding bent u bij Atep aan het juiste adres. Onder andere tapijt, pvc vloeren, linoleum en laminaat behoren tot de keuze. Dit steeds volgens de laatste trends en ook nu bent u verzekerd van maatwerk. PVC Vloeren zijn momenteel erg populair, maar ook een tapijt brengt een behaaglijk en comfortabel gevoel in een woning. Bij Atep liggen altijd grote stalen en voorbeelden zodat er naar hartenlust gecombineerd kan worden. De vriendelijke medewerkers staan u graag bij met raad en daad i.v.m. het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Breng een bezoekje aan de showroom in de Nieuwstraat 1 in Budel, recht in het centrum, en geniet onder het genot van een kopje koffie of thee van een ruime keuze interieurmogelijkheden.

Dit familiebedrijf ontstond in de jaren 20 als manufacturen, lingerie- en kleinvakwinkel in Soerendonk. Toen al stonden de naaimachines centraal. Vandaag is de zaak uitgegroeid tot specialist in de wereld van het interieur. En nog steeds voorzien van een eigen naaiatelier, zo onderscheidt Atep zich van andere binnenhuisspeciaalzaken. Zij kunnen immers meteen in de winkel het advies van de ervaren naaisters inroepen, die precies kunnen vertellen wat wel en niet mogelijk is.

Atep Binnenhuisspecialisten is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Budel. De zaak is dagelijks geopend van 9 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18 uur. Zaterdag is de winkel geopend tot 17 uur en iedere vrijdag is het koopavond tot 20 uur. Zondag en dinsdagnamiddag is de zaak gesloten. Voor meer informatie kijk zeker eens op www.atepwonen.nl of loop eens binnen in de showroom. De medewerkers van Atep helpen u graag verder!

Powered by Blog Grabber