Benzinestation, brandstoffen en carwash bij Umans-Winters

Het familiebedrijf Umans-Winters, gelegen tegenover supermarkt GB in Hamont, is reeds toe aan zijn 3de generatie. Het bedrijf is immers ontstaan uit een opvolging van vader op zoon. Door al meer dan 50…Benzinestation, brandstoffen en carwash bij Umans-Winters

10-05-2014 08:15 – Ingezonden door Redactie

Het familiebedrijf Umans-Winters, gelegen tegenover supermarkt GB in Hamont, is reeds toe aan zijn 3de generatie. Het bedrijf is immers ontstaan uit een opvolging van vader op zoon. Door al meer dan 50 jaar ervaring als brandstofleverancier is Umans-Winters uitgebouwd tot een bedrijf met standing en naam, gekend in de wijde omtrek van Hamont-Achel.

Umans-Winters biedt 100% merkproducten aan van de beste kwaliteit! Die worden steeds zelf geladen met eigen vrachtwagens bij de grotere merk oliedepots. Hierdoor kunnen de kosten gedrukt worden en zo dalen de prijzen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en een goede klantenservice worden hoog in het vaandel gedragen. Zo heeft Umans-Winters een zeer goede reputatie opgebouwd wat zich vertaald in de voortdurende groei. Dit is ook te zien aan het aantal klanten die dagelijks hun weg vinden naar ons tankstation. Naast de gebruikelijke brandstoffen aan de pomp: benzine, diesel en LPG kan iedereen bij Umans-Winters ook terecht voor gezuiverde petroleum en gasolie extra rood EN590. Deze producten zijn steeds aan de pomp verkrijgbaar.

In de shop van Umans-Winters zijn diverse producten voor de auto, rookwaren en kleine versnaperingen te verkrijgen. Tabak is er zelfs tot 30 euro per slof goedkoper dan in Nederland. Tijdens de openingsuren is er steeds, indien dit gewenst is, bediening aan de pomp. Voor handelaren bestaat er de mogelijkheid om te tanken met een eigen kaartsysteem, een tankkaart, waarbij er mogelijkheden bestaan als productbeperking, kilometeringaven, nummerplaat, gebruikersnaam enz.

Al ruim tien jaar kan iedereen bij Umans-Winters terecht om de wagen volledig te laten wassen in de automatisch carwash. Ook hier wordt iedereen steeds bijgestaan door een van de pompbedienden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de wagen in één van de drie manuele carwashsystemen te wassen. En er zijn tevens stofzuigers voor de auto beschikbaar. In de wasstraat en de wasboxen wordt gebruik gemaakt van Duitse kwaliteitsmachines, wat zich vertaald in de goede kwaliteit van het wassen.
Umans-Winters is te vinden aan de Stationsstraat 33 in Hamont, tegenover GB supermarkt. Ook telefonisch te bereiken via 0032 11 447068 of kijk op www.umans-brandstoffen.be voor de actuele prijzen aan de pomp. Via onze site kunnen ook offerte aanvragen gedaan worden voor leveringen en kunnen de prijsveranderingen aan de pomp van de verschillende producten op voorhand opgevolgd worden. Het benzinestation is iedere maandag doorlopend geopend van 8.30 uur tot 18.30 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur, zaterdag van 7.30 uur tot 17 uur en zondag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor de carwash kan iedereen maandag terecht tussen 13 uur en 18.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.30 uur, zaterdag van 9 uur tot 17 uur en op zondag is de carwash gesloten.

Powered by Blog Grabber