Betim Meubelen

Betim Meubelen in Valkenswaard is hét adres voor sfeervolle meubelen en woondecoratie! Deze meubelzaak specialiseert zich in meubilair in landelijke stijl. Banken, gekleurde kasten, eettafels…Betim Meubelen

22-04-2014 10:00 – Ingezonden door Redactie

Betim Meubelen in Valkenswaard is hét adres voor sfeervolle meubelen en woondecoratie! Deze meubelzaak specialiseert zich in meubilair in landelijke stijl. Banken, gekleurde kasten, eettafels en bijpassende stoelen, tv meubels en dressoirs: alles wordt steeds aan een erg scherpe prijs/kwaliteit verhouding aangeboden.

Betim Meubelen is exclusieve dealer van Urban Sofa. De zitbanken van dit merk zijn te verkrijgen in ontelbaar verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Deze kunnen dus volledig naar wens en op maat samengesteld worden waardoor iedereen hier zeker zijn gading vindt! De meubels worden door Betim zelf rechtstreeks van de leverancier geïmporteerd, waardoor vrijwel alle houten meubels  op voorraad zijn en een erg gunstig prijskaartje hebben. In de showroom aan de Leenderweg in Valkenswaard kan iedereen een kijkje komen nemen. Tal van meubels en decoratie staan er netjes uitgestald waardoor je meteen kan zien hoe deze meubels uw interieur compleet kunnen maken. Zowel leveringen in België als in Nederland zijn geen enkel probleem. Niet enkel meubels, maar ook decoratieartikelen en verlichting behoren tot de collectie, zoals bijvoorbeeld de industriële lampen die hand in hand gaan met het landelijk wonen. En ook vloerkleden, volledig passend in uw woon- of eetkamer, kunnen er op maat gemaakt worden. De collectie meubelen en decoratie wordt ook regelmatig vernieuwd en aangevuld met nieuwe artikelen. 

Betim Meubelen staat bekend voor de goede service en iedereen kan er terecht voor interieuradvies op maat. Het is zelfs geen probleem dat de interieurspecialisten ter plaatse komen om uw woning de gewenste look te geven.

Betim Meubelen is gelegen aan de Leenderweg 85 in Valkenswaard. Op www.betimmeubelen.nl verschijnen regelmatig interessante aanbiedingen, dus hou de website in de gaten! Betim Meubelen is geopend op maandag van 13 uur tot 18 uur en dinsdag tot en met donderdag van 10 uur tot 18 uur. Op zaterdag kan iedereen er terecht tussen 10 en 17 uur en op vrijdag (koopavond) is de winkel open tot 20 uur. En op 2de Paasdag doet de winkel eveneens zijn deuren open van 12 uur tot 17 uur. En wie een afspraak maakt via tel. 0031 40-2011200 kan ook na de openingsuren terecht.

Powered by Blog Grabber