‘Circus Love Life’ ging helemaal los

Het benefiet festival ‘Circus Love Life’ heeft afgelopen zaterdag Cranendonck op zijn grondvesten laten trillen. Velen wisten hun weg naar De Bout te vinden om er een ongelooflijk mooi feest van te maken.‘Circus Love Life’ ging helemaal los

19-04-2014 16:15 – Ingezonden door Redactie

Het benefiet festival ‘Circus Love Life’ heeft afgelopen zaterdag Cranendonck op zijn grondvesten laten trillen. Velen wisten hun weg naar De Bout te vinden om er een ongelooflijk mooi feest van te maken. Het feest had natuurlijk een serieus randje; de strijd tegen stofwisselingsziekten. Niemand minder dan Pieter van den Hoogenband , ambassadeur van stichting Metakids, wist met zijn openingswoord en video de zaal voor even helemaal stil te krijgen. Burgemeester Marga Vermue gaf aan enorm trots te zijn dat dit soort verbindende initiatieven plaatsvinden in haar gemeente.
Bij binnenkomst klonken er veel oh’s en ah’s bij het festival publiek. De entourage van zowel de tent als de zaal zorgde voor een echte circus sfeer. De 12 DJ’s hebben laten zien dat er enorm talent uit de gemeente Cranendonck en de regio komt op het gebied van de elektronische muziek.
Sander Bartmann en Bas Glasny kijken enorm trots en tevreden terug: “Dit was echt geweldig! De enorme opkomst, de uitgelaten en vrolijke sfeer bij de bezoekers en natuurlijk de opening door Pieter van den Hoogenband. Verder vinden we het geweldig om te zien dat het dus lukt om de jeugd in verbinding te brengen met een serieus onderwerp als stofwisselingsziekten, voorwaarde is dan wel dat je ze in hun taal moet aanspreken. En dat is met deze opzet van de avond heel goed gelukt.”
“Maar zonder alle DJ’s, sponsoren, donateurs en natuurlijk de leden van Stichting Love Life Festival was dit alles natuurlijk niet gelukt. Vanaf deze plaats wil ik ze allemaal enorm bedanken” voegt Sander eraan toe. “En tot 2015. Want een jaarlijkse traditie is geboren!”
Bij het sluiten van de redactie is de opbrengst nog niet bekend. Deze wordt later via de (sociale) media bekend gemaakt.

Powered by Blog Grabber