Circus Love Life

Op zaterdag 12 april zal het Circus Love Life haar tenten opslaan in Café de Bout in Soerendonk.Circus Love Life

11-04-2014 11:45 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 12 april zal het Circus Love Life haar tenten opslaan in Café de Bout in Soerendonk. Een kleurrijk zwervend gezelschap van dj’s en artiesten neemt je deze avond mee op een muzikale reis waarbij al je zintuigen en emoties geprikkeld zullen worden. In een 6 uur durende voorstelling word je ondergedompeld in een energieke theatrale sfeer die hoort bij dit aloude circus. In 3 tot de verbeelding sprekende area’s zullen 12 DJ’s hun muzikale kunsten vertonen. De volledige opbrengst van elk ticket gaat naar Stichting Metakids.

Een team van 7 enthousiaste mensen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om er een onvergetelijke benefietavond van te maken. Initiatiefnemer Sander Bartmann vertelt enthousiast over de laatste voorbereidingen. “Er komt heel veel kijken bij de organisatie van zo’n evenement. We zijn dan ook heel blij om te zien dat er na carnaval een grote stormloop op de kaarten is ontstaan”. Het festival leeft in Cranendonck. Naast het café en de zaal wordt er ook een heuse circustent geplaatst, waardoor we nog meer bezoekers kunnen ontvangen dan vorig jaar”. Er zijn nog kaarten beschikbaar via de voorverkoop adressen of ’s avond aan de deur. “De bezoekers zullen zich in een andere wereld wanen en de programmering staat als een huis” voegt Bas Glasny eraan toe. In de Circus tent zullen Vetish & Willsson het feest openen, waarna Claudio & Lucio het later op de avond overnemen. In het Circus café zullen DJ Razzo, Sander Bartmann, Rubi K en Bassie-O elkaar afwisselen. Op de Circus main stage zullen DJ Bexter, DJ Tuur & Francine Recca, Rene Kuppens en Stickyfingers zorgen voor een prachtige sfeer. ‘Circus Love Life’ opent om 21 uur haar deuren en mede organisator Oliver Bartmann heeft nog een advies voor de bezoekers: “Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het festival wordt geopend door ambassadeur van Stichting Metakids, Pieter van den Hoogenband, Burgemeester Marga Vermue en Directeur van Stichting Metakids, Suzette Wyers. Daarnaast hebben we een verrassing in petto voor de eerste 100 bezoekers”. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Café de Bout in Soerendonk, ‘t Hof in Maarheeze, ZuiderpoortCafé en Cambrinus Bar in Budel. Voor een donatie of voor meer informatie, kijk op www.lovelifefestival.nl of hou facebook in de gaten.

Powered by Blog Grabber