Club van 80 bij Sportivo

Op 31 maart was het weer feest bij Sportivo, dit is namelijk de dag dat de nieuwste club voor het eerst samenkwam. Met 5 sterk zaten ze aan tafel en er waren evenveel vlaaien als clubleden.Club van 80 bij Sportivo

19-04-2014 15:30 – Ingezonden door Redactie

Op 31 maart was het weer feest bij Sportivo, dit is namelijk de dag dat de nieuwste club voor het eerst samenkwam. Met 5 sterk zaten ze aan tafel en er waren evenveel vlaaien als clubleden. Maar hoe heet deze jongst bestaande club van Sportivo nu eigenlijk? Het was ‘de club van 80’ bestaande uit 4 heren en 1 dame. Deze personen stellen zich hieronder kort voor: Crit Creemers: Crit sport iedere week samen met zijn vrouw Elly in de Fit & Vitaal groep bij May. Hij gaat verder ook dagelijks wandelen met zijn hond.
Kees van de Plas: Kees, wielrenner in hart en nieren. Doet 2 keer per week mee met Club Cycle en verder gaat hij regelmatig buiten wielrennen. Sporten doet Kees sowieso graag, en het contact na het sporten zorgt ervoor dat hij elke week weer terug blijft komen. Joop Brink: Joop komt net als Kees vaak naar Club Cycle. Verder traint hij regelmatig zijn spieren ook extra en voorheen deed hij mee bij het fietsorkest. De gezelligheid onder het genot van een kop koffie vind hij heel fijn. Babs Bax: Traint iedere vrijdag trouw in de Fit & Vitaalgroep bij May. Heeft als hobby’s wandelen en fietsen. Leo Versfeld: Komt 3 tot 4 keer per week sporten. Leo doet niet mee in een groepsles, maar sport op zichzelf. Zo kan hij tijdens het sporten makkelijk een babbel maken, want sporten is niet alleen goed voor het fit blijven, maar ook goed voor de sociale contacten.

Sportivo is er trots op, dat ze deze club in hun midden hebben. Zij zijn een voorbeeld voor veel anderen. Ze sporten om zo langer gezond en gelukkig te kunnen leven en laten zien dat je door regelmatig te bewegen langer fit en vitaal blijft.

Powered by Blog Grabber