Cranendonck zaterdag op RTL4

Aankomende zaterdag 3 mei om 16.00 uur zendt RTL4 het programma ‘Ons huis verdient het’ uit met daarin de opnames over de gemeente Cranendonck. Het programma besteedt onder andere aandacht aan de renovatie van het gemeentehuis.Cranendonck zaterdag op RTL4

02-05-2014 16:00 – Ingezonden door Redactie

Aankomende zaterdag 3 mei om 16.00 uur zendt RTL4 het programma ‘Ons huis verdient het’ uit met daarin de opnames over de gemeente Cranendonck. Het programma besteedt onder andere aandacht aan de renovatie van het gemeentehuis. 

De opnames
Cranendonck is door het programma uitgekozen vanwege de duurzame inzet in de gemeente. Zo wordt er aandacht besteed aan de renovatie van het gemeentehuis. De verduurzaming van het gebouw dient als voorbeeld voor andere gemeenten, maar ook als maatschappelijk voorbeeld. Daarnaast worden enkele inwoners in beeld gebracht die in hun woning sterk hebben verduurzaamd. Tijdens de opnames werden de burgemeester Marga Vermue en de gemeentesecretaris Martin van Vliet geïnterviewd.

Het programma
Op 20 maart werden opnames gemaakt bij het gemeentehuis in Budel voor het RTL4-programma ‘Ons huis verdient het’. Het programma laat toepassingen van energiezuinige maatregelen voor koop- en huurwoningen zien en probeert mensen bewust te maken van de voordelen. In de reeks wordt onder andere aandacht besteed aan voorbeelden van initiatieven in Nederland die energiezuinige maatregelen toepassen of gaan toepassen.

Powered by Blog Grabber