Cursus visual storytelling en masterclass fotografie

Vertel jouw eigen verhaal door foto’s en beelden. Ontdek jouw creativiteit en jouw verhaal. In een kleinschalige cursus van tien avonden begeleidt Theo Derksen, internationaal fotograaf en docent visuele communicatie aan de Maastrichtse Academie, je bij het vormgeven van je ideeën. Je leert een grotere…Cursus visual storytelling en masterclass fotografie

22-10-2017 11:24 – Ingezonden door Redactie

Vertel jouw eigen verhaal door foto’s en beelden. Ontdek jouw creativiteit en jouw verhaal. In een kleinschalige cursus van tien avonden begeleidt Theo Derksen, internationaal fotograaf en docent visuele communicatie aan de Maastrichtse Academie, je bij het vormgeven van je ideeën. Je leert een grotere oorspronkelijkheid in je werk te leggen en het te delen met anderen. ?Visual Storytelling 1 voor beginners start 24 oktober, Visual Storytelling 2 start 25 oktober, de masterclass Fotografie 26 oktober. Deze eerste bijeenkomst vindt plaats bij Bibliocenter Weert. Het vervolg van de cursus is in de studio van Theo Derksen in Nederweert. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.bibliocenter.nl ? ?Leer bewust beelden te bekijken en te analyseren. ?In de cursus ontwikkel je professionele basisvaardigheden om een vooropgesteld communicatiedoel over te brengen door beeld. Je gaat zelf aan de slag – learning by doing – en leert effectief omgaan met en het toepassen van media voor jezelf of  in een bedrijfssituatie. Vanuit je eigen persoonlijkheid leer je nieuwe visuele verbanden te leggen. Een eindpresentatie van je werk vormt de afsluiting van de cursus. Buiten de cursus heb je per week een dagdeel week nodig om je ideeën uit te werken en het fotograferen zelf natuurlijk.

Powered by Blog Grabber