Deel9 verenigt creatief Noord-Limburg

Noord-Limburg is een collectief rijker. Deel9 nodigt je uit om mee te schrijven aan een nieuw hoofdstuk voor creativiteit in de 9 Noord-Limburgse gemeenten.Deel9 verenigt creatief Noord-Limburg

15-04-2014 20:15 – Ingezonden door Redactie

Noord-Limburg is een collectief rijker. Deel9 nodigt je uit om mee te schrijven aan een nieuw hoofdstuk voor creativiteit in de 9 Noord-Limburgse gemeenten. Zo wil Deel9 aantonen dat Noord-Limburg heel wat te bieden heeft op creatief vlak.
Enkele enthousiastelingen van Noord-Limburgse bodem verenigden zich onlangs met deze doelstelling. Ondertussen kregen zij al steun van de 9 gemeentebesturen, de Biehal, Platform Noord-Limburg, Flanders DC, VOKA, UNIZO, NIKO, Innovatiecentrum Limburg en heel wat geïnteresseerden die op vrijwillige basis een handje toesteken.
Het eerste resultaat is een gevarieerd programma van 15-23 april. De activiteiten lopen trouwens tijdens de internationale week van de creativiteit. Elke Noord-Limburgse gemeente ontvangt dan een gast die een lezing, workshop rond creativiteit komt geven.

Dat creativiteit een belangrijke grondstof is voor kunstenaars, ondernemers, ambtenaren, creatievelingen enz… staat in die periode centraal. Het hele programma is gratis en kan je raadplegen op www.deel9.be. Inschrijven is ook mogelijk via de website! Na deze eerste actie wil Deel9 bekijken hoe er in Noord-Limburg samengewerkt kan worden om dit initiatief een structurele basis te geven. Meer info over Deel9 en contactgegevens kan je vinden op www.deel9.be.
 

Powered by Blog Grabber