Doe Maar-tribute band

Een vette Reggaebas dringt je gehoor en je gemoedstoestand binnen. Nee, je bent niet op Jamaica. Dit is de onvervalste Reggae en Ska van eigen bodem.Doe Maar-tribute band

13-04-2014 18:45 – Ingezonden door Redactie

Een vette Reggaebas dringt je gehoor en je gemoedstoestand binnen. Nee, je bent niet op Jamaica. Dit is de onvervalste Reggae en Ska van eigen bodem. Het is Neerlands bekendste band ooit ‘Toe Maar’ met het programma: Doe Maar Alsof! Op donderdag 17 april staat de coverband in het Munttheater.??Toe Maar is een 9-mans Doe Maar-tribute band met jonge ambitieuze muzikanten. De band streeft ernaar om zowel de muziek als de sfeer op zo’n manier over te dragen zoals Doe Maar dat zelf ook deed. De driekoppige blazerssectie zorgt voor een extra dimensie aan het geheel. Dit jaar speelden zij in de Benelux-finale van The Clash of the Cover Bands waar ze de publieksprijs in de wacht sleepten. Ze mogen zich nu een jaar lang de populairste coverband van de Benelux noemen.
Anno 2014 is de muziek van Ernst, Henny en de twee Jannen nog altijd immens populair. Dat kan ook bijna niet anders met klassiekers als ‘Sinds een dag of twee’, ‘Pa’, ‘Eén Nacht Alleen’, ‘Liever Dan Lief’, ‘Nachtzuster’ en vele anderen. Er is natuurlijk niets mooier dan live muziek en vanuit deze gedachte is Toe Maar ontstaan. Een band die de sound in ere houdt en je trakteert op een onvergetelijke live -ervaring. Doe Maar Alsof is een knallende avondvullende show waarin alle hits en de betere albumtracks voorbij komen.
Doe Maar Alsof is op donderdag 17 april te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber