Drie Grande Dames in het Munttheater

Geef Ingeborg Elzevier, Sigrid Koetse en Kitty Courbois een podium en u krijgt een garantie voor een smaakvolle avond! Deze drie Grande Dames van het Nederlandse toneel schitteren als zusjes in La Paloma;…Drie Grande Dames in het Munttheater

22-04-2014 12:15 – Ingezonden door Redactie

Geef Ingeborg Elzevier, Sigrid Koetse en Kitty Courbois een podium en u krijgt een garantie voor een smaakvolle avond! Deze drie Grande Dames van het Nederlandse toneel schitteren als zusjes in La Paloma; een komedie over een op het oog lijkend vredig bestaan, dat verandert als hun derde zus plotseling verschijnt. Op donderdag 24 april zijn ze te zien in het Munttheater.
Twee van de drie zussen brengen een deel van het jaar door in een zomerhuisje in het bos. Het is de enigste ontsnapping van de drukke en onoverzichtelijke stad. Het lijkt een vredig bestaan, totdat hun oudste zus ten tonele verschijnt. Wat is de reden van haar komst? In het eerder zo rustige bos ontstaat verwarring en onrust en de dames raken danig boven hun theewater.
Bert Edelenbos, maker van het toneelstuk, zorgt ervoor dat alle drie de dames een rol hebben die het beste bij hen past. Ingeborg Elzevier hoeft haar wenkbrauwen maar op te trekken om komisch uit de hoek te komen, Sigrid Koetse is mimisch en motorisch het sterkste en Kitty Courbois heeft de scherpste tong, wat zorgt voor het nodige cynisme. Het geloofwaardige en humoristische spel zorgt ervoor dat de nodige lachsalvo’s door het theater klinken.
La Paloma is op donderdag 24 april te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber