E-boeken in Neerpeltse bib

Iedereen die lid is (of wordt) van de bibliotheek van Neerpelt kan voortaan ook e-boeken ontlenen. Je kan deze boeken lezen op tablets en smartphones met een android-besturingssysteem. Vanaf eind mei kan…E-boeken in Neerpeltse bib

12-05-2014 11:15 – Ingezonden door Redactie

Iedereen die lid is (of wordt) van de bibliotheek van Neerpelt kan voortaan ook e-boeken ontlenen. Je kan deze boeken lezen op tablets en smartphones met een android-besturingssysteem. Vanaf eind mei kan dit ook op iPads en iPhones.
Tot mei 2015 is het uitlenen van e-boeken een proefproject en worden er 415 titels aangeboden. Afhankelijk van de interesse en het aantal uitleningen wordt het uitlenen van e-boeken daarna verder gezet en uitgebreid. Dit project wordt gesteund door Bibnet en de Vlaamse Overheid. 

Het aanbod kan je gratis bekijken door de app “e-boeken in de bib” uit de google play store gratis te installeren op je toestel. Je kan dan alle boeken ‘inkijken’ en sommige ook gratis ontlenen. Je koopt voor 5 euro een e-boekenkaart in de bibliotheek. Daarmee kan je 3 e-boeken ontlenen. De uitleentermijn per boek bedraagt vier weken en is niet verlengbaar. Eens het boek op je tablet staat lees je overal en offline. Meer informatie lees je op de website van de bib neerpelt.bibliotheek.be of krijg je aan de balie van de bibliotheek.

Powered by Blog Grabber