Emilio Guzman in Munttheater

We leven in een tijd waarin kwetsbaarheid wordt wegbezuinigd en schaamteloosheid goed te verkopen is.Emilio Guzman in Munttheater

09-04-2014 12:45 – Ingezonden door Redactie

We leven in een tijd waarin kwetsbaarheid wordt wegbezuinigd en schaamteloosheid goed te verkopen is. En Emilio Guzman heeft er genoeg van! In zijn voorstelling Een dunne dekmantel komt Emilio eindelijk voor zichzelf op. Op woensdag 16 april is de cabaretier te zien in het Munttheater.

De altijd stille en bescheiden Emilio Guzman stapt eindelijk uit de schaduw van zijn broer, Javier Guzman. In Een dunne dekmantel  trekt hij zijn mond open om te laten horen wat hij al die tijd verborgen heeft gehouden. In zijn voorstelling heeft Emilio, die ook wel ‘Socialio’ wordt genoemd omdat hij altijd voor de goede vrede gaat, het gehad. De mensen krijgen een steeds dikkere huid en hij heeft geen zin meer om gelaten toe te kijken. Een intrigerende én eerlijke voorstelling doordat Emilio reflecteert op zijn bestaan als cabaretier.

Een dunne dekmantel is op woensdag 16 april te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber