Familieconcert op 2e Paasdag

Op Paasmaandag kunt u met het hele gezin gezellig naar het muzikale sprookje Peter en de Wolf van Sergej Prokofjev. Dit sprookje wordt vertolkt door een blazerskwintet van de Philharmonie zuidnederland met verteller Marijk Greweldinger. De voorstelling is te zien in het Munttheater op maandag 21 april,…Familieconcert op 2e Paasdag

17-04-2014 12:00 – Ingezonden door Redactie

Tuinhier Achel heeft een workshop kinderbloemschikken gehouden in het thema van Pasen. Tuinhier Achel, wat voorheen de Volkstuin Achel was, ontving zo’n 70 kinderen die allemaal enthousiast aan de slag gingen rond het thema Pasen. De resultaten waren prachtig. 

Op Paasmaandag kunt u met het hele gezin gezellig naar het muzikale sprookje Peter en de Wolf van Sergej Prokofjev. Dit sprookje wordt vertolkt door een blazerskwintet van de Philharmonie zuidnederland met verteller Marijk Greweldinger. De voorstelling is te zien in het Munttheater op maandag 21 april, 2e Paasdag.
Het muzikale sprookje Peter en de Wolf is voor veel kinderen de eerste onvergetelijke kennismaking met klassieke muziek. Vaak wordt het werk uitgevoerd door een voltallig symfonieorkest, maar dit is een bijzondere bewerking voor blaaskwintet en verteller. Er is alle ruimte om kennis te maken met de muzikale karakters van de personages en dieren uit dit Russische sprookje. Een leuk extra: de instrumenten worden uitgebreid voorgesteld en na het concert mogen de kinderen vragen te stellen en de instrumenten uitproberen. Natuurlijk staat er een leuke paasverrassing klaar voor elk kind.
Peter en de Wolf is op maandag 21 april te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl

Powered by Blog Grabber