Grasrobots nieuw bij EP: van der Kampen

Robomow: hij maait, u (ge)niet. Geniet van een mooi en gezond gazon met de gebruiksvriendelijke automatische robotmaaier van Robomow!Grasrobots nieuw bij EP: van der Kampen

04-05-2014 18:00 – Ingezonden door Redactie

Robomow: hij maait, u (ge)niet. Geniet van een mooi en gezond gazon met de gebruiksvriendelijke automatische robotmaaier van Robomow! Zijn slogan: Hij maait, u (ge)niet! past perfect bij Robomow, omdat dat precies is wat hij doet. Ongeëvenaard door andere gazonmaaiers maait Robomow het gazon voor u. Het gehannes met gewone elektrische, handmatige, benzine- of loopmaaiers en zitmaaiers is voorbij. Probeer de gazonmaaiers van Robomow en u zult zien dat u niet meer zonder wilt.

Robomow is een toonaangevend leverancier van automatische maaiers die in staat zijn elk gazon van welke afmeting dan ook automatisch te maaien, terwijl u zich ontspant en uw waardevolle vrije tijd aan iets leukers spendeert. Er zijn wereldwijd al tienduizenden Robomows verkocht, en de Robomow is daarom een van ’s werelds best verkochte automatische gazonmaaiers.

Met de ingenieuze technologie en nieuwe grasrecyclagetechnieken is deze volautomatische en milieuvriendelijke gazonmaaier ongelooflijk gebruiksvriendelijk en verbruikt hij minder energie dan welke andere conventionele gazonmaaier dan ook. De Robomow is uitgerust met een unieke randmaaimodule om de randen van uw gazon perfect te maaien. Grasrecyclage is en bewezen technologie waarmee het gazon zichzelf kan onderhouden. De topmaaiers van Robomow zijn ontworpen als innovatieve mulchmaaiers, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruiken.

Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen terug aan de grond. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met Robomow bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu. Robomow is echt zo groen als het gras dat hij maait. De Robomow is vanaf nu verkrijgbaar bij EP: van der Kampen in de Dr. Ant. Mathijsenstraat 11 in het centrum van Budel.

Powered by Blog Grabber