HC Cranendonck speelt internationale oefenwedstrijden

Dinsdag 15 april ontvangt hockeyclub Cranendonck hockeyteams uit Oxfordshire (UK). HCC speelt een tweetal oefenwedstrijden tegen de prestigieuze hockeyteams van de Cokethorpe School uit Oxfordshire. Twee teams van deze Engelse privéschool zijn op reis in Nederland en spelen oefenwedstrijden tegen MD1…HC Cranendonck speelt internationale oefenwedstrijden

14-04-2014 18:18 – Ingezonden door Redactie

Dinsdag 15 april ontvangt hockeyclub Cranendonck hockeyteams uit Oxfordshire (UK). HCC speelt een tweetal oefenwedstrijden tegen de prestigieuze hockeyteams van de Cokethorpe School uit Oxfordshire. Twee teams van deze Engelse privéschool zijn op reis in Nederland en spelen oefenwedstrijden tegen MD1 en MC1 van HCC.De wedstrijden zijn tot stand gekomen via Burleigh Travel, een organisatie die sportreizen organiseert voor allerlei sportteams.

Zij hebben HCC benaderd om te bekijken of er – net als een aantal jaar terug – weer buitenlandse teams konden worden ontvangen. Een mooie kans voor de meiden van twee teams van hockeyclub Cranendonck om vriendschappelijk tegen een buitenlands team te spelen. Dinsdagavond speelt MD1 van hockeyclub Cranendonck tegen U12 van Cokethorpe School en daarna speelt MC1 tegen U13. Het spelen van een wedstrijd tegen een buitenlands team is natuurlijk heel leuk, de meiden maken kennis met elkaars cultuur en ontdekken zo of er wellicht ook verschillen zijn in speelwijze. De teams van HCC zorgen voor Hollandse hapjes zodat ze de wedstrijden gezellig samen kunnen evalueren.

Powered by Blog Grabber