Heeren van Oranje

Op zaterdag 12 april komen de Heeren van Oranje met de voorstelling ‘Spelen’ naar De Hofnar in Valkenswaard.Heeren van Oranje

09-04-2014 15:15 – Ingezonden door Redactie

naar De Hofnar in Valkenswaard. Een avond heerlijke Nederpop. Vier totaal verschillende zangers, die drie generaties lang hun stempel op de Nederpop hebben gedrukt. Zet deze Heeren bij elkaar op een podium en er gebeurt iets bijzonders. Het vonkt, het botst en alles valt op z’n plek. Een feest der herkenning met hun grote hits als Liefdesliedjes, Stiekem gedanst, Voltooid Verleden Tijd en Burning Heart. Zomerse sentimenten, mooie herinneringen en liedjes die nog dagelijks de ether vullen. Het podium maakt van de vier Heeren van Oranje weer jonge honden. En die willen maar één ding… spelen! Heeren van Oranje zijn: Bert Heerink (Vandenber), Peter Groot Kormelink (De Jazzpolitiet en Splitsing), Erik Mesie (Toontje lager), Joost Marsman (IOS).

Happas, tapas met een Hollands tintje
Deze avond kunt u onbeperkt à la carte genieten van Hollandse tapasgerechten in het Rabobank Theatercafé voor slechts € 14,50 p.p. Ook wanneer u niet naar de voorstelling gaat bent u van harte welkom! U kunt reserveren bij onze servicebalie.

Staconcert en afterparty
De theaterstoelen zijn uit de zaal en de bars erin, dus de voetjes kunnen van de vloer.
Dranken worden voor uw veiligheid geschonken in plastic glazen. Na de voorstelling is er in het Rabobank theatercafé een afterparty met DJ en bitterballen. 

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar à € 24,50 / pas € 22,50 via www.hofnar.nl of bij de servicebalie van De Hofnar (ma t/m vr 08.30-17.00 uur, za van 15.00-17.00 uur en 1 uur voor aanvang van elke voorstelling, tel. +31(0)40-2074020). Graag tot ziens in De Hofnar!

 

Powered by Blog Grabber