Heerlijk tafelen bij Mei King

Chefkok Awa en gastvrouw Ying staan ondertussen al 1 jaar aan het roer van Aziatische restaurant Mei King in Budel. Iedereen kan er terecht voor het All you can eat concept, waarbij er geproefd kan worden…Heerlijk tafelen bij Mei King

22-04-2014 10:45 – Ingezonden door Redactie

Chefkok Awa en gastvrouw Ying staan ondertussen al 1 jaar aan het roer van Aziatische restaurant Mei King in Budel. Iedereen kan er terecht voor het All you can eat concept, waarbij er geproefd kan worden van allerlei specialiteiten en gerechten. En ook voor heerlijke nasi of bami gerechten en Chinese rijsttafels is iedereen hier aan het juiste adres.

Restaurant Mei King, wat ‘Mooi plekje’ betekent, stunt iedere dag met het All you can eat concept. Hierbij kan onbeperkt gegeten worden voor een vast bedrag en zonder tijdslimiet. Er is keuze uit diverse kleine gerechtjes waaronder sushi, sashimi, Teppan Yaki gerechten en Aziatische gerechten. De Teppan Yaki gerechten worden op een grote bakplaat klaargemaakt en met een eigen gemaakt Japans sausje geserveerd. Een van de specialiteiten van de Aziatische gerechten is bv. de witvis met een room-kerry of een zoetzure saus. Maar er is nog veel meer te ontdekken. Kom dus zelf proeven! Het All you can Eat concept is geen lopend buffet, alles kan van de kaart besteld worden en wordt vers voor u klaargemaakt.

Er kan niet enkel getafeld worden in het gezellige restaurant, ook voor afhaalmaaltijden en sushi to go kan iedereen er terecht. Daarnaast kan catering verzorgd worden en is er een speciale party service. Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met de gastvrouw Ying of chefkok Awa. De gezelligheid, de kwaliteit van het eten en de vriendelijke service worden altijd hoog in het vaandel gedragen.

Kijk ook in de vorige editie van het HAC Weekblad, want tegen inlevering van de uitknipbon op pagina 9 krijgt iedere klant van Mei King twee gratis consumpties bij het All you can Eat menu! Wees er snel bij, de actie loopt nog t/m 10 mei! Restaurant Mei King is gelegen aan de Nieuwstraat 38 in Budel en is iedere dag geopend van 16 uur tot 21.30 uur en op zon- en feestdagen van 12 uur tot 21.30 uur. Maandag is het restaurant gesloten. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Reserveren of bestellen van een afhaalmaaltijd kan via tel. 0495 491511 of vanuit België 0031 495 491511.

Powered by Blog Grabber