Het aftellen is al begonnen

Iedere carnavalsvierder die wel van een feestje houdt is natuurlijk al lang aan het aftellen naar de elfde van de elfde. Want dat is de dag waarop het nieuwe Carnavalsseizoen ook echt officieel van start gaat. Op 11 november (de elfde van de elfde) om 11:11 uur begint in verschillende Carnavalvierende…Het aftellen is al begonnen

21-10-2017 11:16 – Ingezonden door Redactie

Iedere carnavalsvierder die wel van een feestje houdt is natuurlijk al lang aan het aftellen naar de elfde van de elfde. Want dat is de dag waarop het nieuwe Carnavalsseizoen ook echt officieel van start gaat. Op 11 november (de elfde van de elfde) om 11:11 uur begint in verschillende Carnavalvierende steden of dorpen met een zekere ceremonie dit nieuwe seizoen van feesten en leuten. In Maastricht vindt op die dag een grote manifestatie plaats die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Maar ook Roermond en Venlo kennen een geheel eigen manier van opening van het carnavalsseizoen. En in dat rijtje van allemaal heel mooie en bijzondere tradities rondom de elfde van de elfde mag en kan Ut Get Beginne ook echt niet meer ontbreken. Want met deze activiteit die jaarlijks in Budel wordt gehouden geeft niet alleen de Buulder Buk een aftrap voor het nieuwe seizoen van carnaval vieren. Nee zij doen dat al die jaren al samen met de zusterverenigingen uit de regio. Want carnaval maak je niet alleen. Carnaval dat vier je samen. Aftellen dus maar samen naar de Elfde van de Elfde want dan Get Ut Beginne. Kijk ook eens op de website of op Facebook van de Buulder Buk.

Powered by Blog Grabber