Infoavond ‘Kerst op de Markt’

Op zaterdag 16 december vindt op het Marktplein in Hamont de 31ste editie van ‘Kerst op de Markt’ plaats. Tijdens deze kerstmarkt kan je originele kerstcadeautjes op de kop tikken, een warm hapje en drankje…Infoavond ‘Kerst op de Markt’

23-10-2017 12:21 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 16 december vindt op het Marktplein in Hamont de 31ste editie van ‘Kerst op de Markt’ plaats. Tijdens deze kerstmarkt kan je originele kerstcadeautjes op de kop tikken, een warm hapje en drankje nuttigen of gewoonweg genieten van een uiterst sfeervolle avond. Ook de kerstman is van de partij. In ruil voor een tekening krijgen de kleinsten onder ons iets lekkers… Op de kerstmarkt staan traditionele marktkramers, standhouders en verenigingen. Wil jij met je vereniging ook een drankje of een hapje verkopen tijdens de editie van dit jaar? Of wil je – al dan niet met je hobbyclub – allerlei creaties te koop aanbieden? Kom dan op dinsdag 24 oktober om 19.30 uur naar de infoavond in de raadzaal van het stadhuis.

Powered by Blog Grabber