Jaimy Hairline

Jaimy van den Broek opende in 2006 haar eigen kapsalon op de Dijk in Hamont. Daar creëert ze een huiselijk gevoel voor haar klanten en voorziet ze iedereen van een leuk kapsel.Jaimy Hairline

13-04-2014 14:15 – Ingezonden door Redactie

Jaimy van den Broek opende in 2006 haar eigen kapsalon op de Dijk in Hamont. Daar creëert ze een huiselijk gevoel voor haar klanten en voorziet ze iedereen van een leuk kapsel. “Zo draag ik niet enkel zorg voor het uiterlijke van mijn klanten, maar ook voor het innerlijke” vertelt de vrolijke Jaimy. Haar klanten kunnen steeds rekenen op een eerlijke mening, en die eerlijkheid geldt ook voor haar prijzen. Zowel mannen als vrouwen, maar ook kinderen mogen plaats nemen op de kappersstoel.

Het kapsalon van Jaimy grenst aan een grote tuin waar kinderen zich, terwijl mama of papa in de kappersstoel zit, kunnen uitleven. En dankzij de spiegels kunnen ouders hun kinderen vanuit de stoel gewoon in de gaten houden. Dit alles draagt bij aan de huiselijke sfeer die Jaimy creëert in haar salon. Wanneer het mooi weer is, en bijvoorbeeld de kleuring nog wat moet intrekken of drogen, kan er gewoon op het terras in het zonnetje gewacht worden, uiteraard met een lekkere kop koffie of iets fris. Haar brushings en haar snit zijn Jaimy’s sterkste troeven. Natuurlijk volgt ze alle trends in de haarmode op de voet, maar eigenlijk is ze van mening: als een kapsel je goed staat blijft dit gewoon mode! Jaimy volgt zowel in het voor- als in het najaar extra opleidingen, om op de hoogte te blijven van de verschillende technieken.

Jaimy maakt gebruik van de kleuringproducten van het Italiaanse merk Waland. Deze producten hebben de houdbaarheid van verschillende tinten al lang bewezen. “En als een product goed is, waarom zou ik dan overstappen op een ander merk?” vertelt Jaimy. “Ik blijf liever bij wat goed is! Zo zijn mijn klanten ook altijd verzekert van dezelfde kwaliteit.” Voor de verzorgingsproducten doet ze beroep op de middelen van Z-one concept. “Alle producten heb ik zelf uitgetest, waardoor ik de klanten ook een eerlijk advies kan geven.”

En ook voor communiekapsels is iedereen bij Jaimy aan het juiste adres. Maak tijdig een afspraak! Nieuw in het kapsalon zijn de tasjes en juweeltjes zoals oorbellen, armbanden en halskettingen die aangeboden worden. Steeds trendy, kwaliteitsvol en altijd scherp geprijsd! Daarnaast zijn er ook erg leuke en vrolijke sjaaltjes te verkrijgen, ideaal om een outfit net dat tikkeltje meer te geven.

Niet enkel voor de huiselijke sfeer, maar ook voor de scherpe tarieven is iedereen bij Jaimy Hairline aan het juiste adres. Iedereen is er van harte welkom en kan rekenen op een erg goede service, want niemand verlaat de stoel voordat Jaimy helemaal tevreden is met het resultaat. Jaimy Hairline is te vinden op de Dijk 49 in Hamont. Een afspraak maken kan via tel. 0032 11441927 of via gsm 0032 496 464104.

Powered by Blog Grabber