Jochem van Gelder & Ron Bons in De Hofnar

‘Het Genootschap van de WereldBeterMakers’ is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én…Jochem van Gelder & Ron Bons in De Hofnar

23-10-2017 12:13 – Ingezonden door Redactie

‘Het Genootschap van de WereldBeterMakers’ is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én volwassenen vanaf 7 jaar.

Samen met zo’n 7 miljard mensen wonen we op de grote ronde planeet Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet, er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Alle wijzen der aarde hebben hun hoofd gebogen over dit probleem. Presidenten, koningen, geleerden maar een oplossing is er nog steeds niet…. Jochem nodigt daarom alle kinderen van Nederland uit om naar het theater te komen en deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers. “Kinderen zijn slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant en daarom ga ik de uitdaging aan om met hen op zoek te gaan naar de oplossing van de grote wereldproblemen. Met hen hoop ik tot het ultieme plan te komen om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen.” Een belangrijke missie waar alles voor moet wijken. Iedereen is enthousiast. Bijna iedereen…. Want er is één man die een heel ander plan heeft….

Op zondag 29 oktober staat de voorstelling ‘Het Genootschap van de WereldBeterMakers’ om 15.00 uur in Theater De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor de voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of via 0031 402074020.

Powered by Blog Grabber