Kampioenswedstrijd sv Budel 4

sv Budel 4 speelt aanstaande zondag op het eigen sportpark de kampioenswedstrijd tegen Nunhem 1. De tegenstander uit Nunhem kon vorige week zondag geen team op de been brengen en kwam vanwege die reden…Kampioenswedstrijd sv Budel 4

09-05-2014 11:38 – Ingezonden door Redactie

sv Budel 4 speelt aanstaande zondag op het eigen sportpark de kampioenswedstrijd tegen Nunhem 1. De tegenstander uit Nunhem kon vorige week zondag geen team op de been brengen en kwam vanwege die reden niet opdagen. De wedstrijd werd daarom verzet naar aanstaande zondag en een overwinning van sv Budel 4 volstaat om de titel te mogen vieren. We nodigen alle supporters van sv Budel uit om te komen kijken. De wedstrijd van sv Budel 4 begint om 12.00 uur op het sportpark in Budel. We wensen sv Budel 4 veel succes toe in hun kampioenswedstrijd!

Powered by Blog Grabber