KeeBee Motorrun

Op zaterdag 12 april tussen 9 uur en 18 uur wordt de 19de editie van de KeeBee Motorrun gehouden op de vliegbasis van Kleine Brogel. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Vlaamse MS-liga.KeeBee Motorrun

11-04-2014 11:15 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 12 april tussen 9 uur en 18 uur wordt de 19de editie van de KeeBee Motorrun gehouden op de vliegbasis van Kleine Brogel. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Vlaamse MS-liga.

Tijdens de KeeBee Motorrun kunnen solo-rijders een fantastische bewegwijzerde toerrit doen van ± 190 kilometer. Side-car rijders kunnen dan weer deelnemen aan een begeleide rit van zo’n 60 kilometer. Deelname bedraagt 10 euro per persoon, 8 euro voor groepen vanaf 10 deelnemers.

Er is ook voor heel wat animatie gezorgd zoals een optreden van de coverband ‘The Maniacs’ vanaf 16 uur, 2 F16’s in static, een tolwagen van de federale politie en kinderanimatie. Verder is er een tombola met een prijzenpot t.w.v. 5000 euro. De hoofdprijs is een scooter Razzo. Verder is er een ballonvaart te winnen, vakantiecheques en tal van waardebonnen. Meer info via tel. 0032 11 512214 of via KeeBee-motorrun@mil.be

Powered by Blog Grabber