Keramiek kijken

Ben jij liefhebber van keramische kunst? Wees dan van harte welkom in het atelier en de galerie van Heleen Dekkers en Piet Kerkhof.Keramiek kijken

15-04-2014 16:37 – Ingezonden door Redactie

Ben jij liefhebber van keramische kunst? Wees dan van harte welkom in het atelier en de galerie van Heleen Dekkers en Piet Kerkhof. Een vijftigtal cursisten stellen er als afsluiting van het cursusjaar 2013-2014 hun uniek en gevarieerd werk tentoon. Op de expositie kan je de creaties van zowel de beginnende als de meer ervaren keramist bewonderen.

Heleen en Piet geven nu reeds 40 jaar cursus. Tijdens de tentoonstelling staan zij graag iedereen te woord die interesse heeft in keramiek en/of graag les wil volgen. De keramieklessen bieden voor elk wat wils. Zo is de cursus geschikt voor de hobbyist die de avond of ochtend creatief en ongedwongen wil doorbrengen. Maar ook de gevorderde keramist komt ongetwijfeld aan zijn trekken. Door de rijke ervaring van Heleen en Piet is een degelijke professionele begeleiding immers verzekerd.

Is je interesse gewekt? Breng dan zeker een bezoekje aan de galerie. De tentoonstelling is open op zondag 27 april en vrijdag, zaterdag en zondag 2, 3 en 4 mei, steeds van 14 tot 18 uur. Op andere dagen zijn de galerie en het atelier te bezoeken na telefonische afspraak (+32(0)11621306). De galerie/pottenbakkerij vind je op Mulk 52 in Hamont. (richting grens naar Budel, Nederland). Tijdens de tentoonstelling zijn er wegenwerken in de straat. Desondanks zijn galerie en atelier prima bereikbaar. E-mail: kerkhof.dekkers@hotmail.com, website: www.kerkhof-dekkers.be.

Powered by Blog Grabber