Kinderdagverblijf Mira

Vanaf 1 mei opent Kinderdagverblijf Mira haar deuren in de Nieuwstraat in Budel! Om iedereen de kans te geven om een kijkje te nemen en om kennis te maken met het hele team op de Open Dag op zondag 27…Kinderdagverblijf Mira

24-04-2014 13:35 – Ingezonden door Redactie

Vanaf 1 mei opent Kinderdagverblijf Mira haar deuren in de Nieuwstraat in Budel! Om iedereen de kans te geven om een kijkje te nemen en om kennis te maken met het hele team op de Open Dag op zondag 27 april tussen 13 uur en 16 uur. Die dag kan iedereen informatie krijgen, inschrijven of een offerte aanvragen en natuurlijk zijn er voor de kinderen allemaal leuke activiteiten gepland. Ze kunnen zich o.a. laten schminken, gezonde hapjes maken, knutselen, fotoshoot, enz. en uiteraard is er voor iedereen een hapje en een drankje voorzien.

Verbouwingen
Het pand aan de Nieuwstraat in Budel onderging een complete verbouwing. Het interieur werd compleet vernieuwd en zo werd er een moderne, sfeervolle en huiselijk kinderopvang gecreëerd, die voldoet aan alle veiligheden voor de kinderen. Naast heel wat natuurlijk daglicht dat nu het gebouw binnenkomt, is er ook gezorgd voor o.a. een automatisch verluchtingssysteem, vloerverwarming, deur- en brandbeveiliging en vierogentoezicht door de aanwezigheid van het personeel en camera’s.

Flexibele contracten
Bij Kinderdagverblijf Mira wordt er gewerkt met flexibele contracten, dit in tegenstelling tot andere kinderdagverblijven. De contracten bij Kinderdagverblijf Mira worden volledig op maat gemaakt en kunnen dus perfect aangepast worden naar de werkomstandigheden van de ouders. En wie tijdens de vakantieperiode geen gebruik wil maken van de opvang, kan dit in mindering laten brengen op het contract. Er wordt gewerkt per uur in plaats van per dagdeel en ruilen van dagen is ook geen enkel probleem Zo betaalt u enkel voor de uren dat uw kind effectief op de opvang aanwezig is.

Het hele bedrag wordt trouwens vergoed door de belastingsdienst, afhankelijk van het gezamenlijk inkomen. Klanten, werkend en wonend in België, kunnen eveneens beroep doen op de opvang in Budel en kunnen hier de kosten voor aftrekken in hun belastingsaangifte. Het Kinderdagverblijf is iedere werkdag geopend vanaf 6.30 uur, ideaal voor ouders die bijvoorbeeld in de zorgsector of de horeca staan of die onregelmatige werkuren hebben. De kinderen kunnen tot 18.30 uur opgehaald worden.

1 Maand gratis opvang
Wie zijn of haar kind(eren) inschrijft tijdens de Open Dag of voor 11 mei, krijgt de contracturen van 12 mei tot 13 juni volledig gratis! Profiteer dus nu!

Vriendenkorting
En wie in 2014 een vriend of kennis aanmeldt voor de kinderopvang, krijgt 25% korting op de prijs van de contracturen in de maand dat het kind met de opvang start.

Mei activiteiten
Tijdens de mei vakantie, van 1 tot en met 9 mei, organiseert Kinderdagverblijf Mira allerlei gratis activiteiten voor alle kinderen uit Budel en omgeving tot 12 jaar. Iedereen is van harte welkom! Er wordt o.a. geknutseld, gekookt, gebouwd,… Voor een overzicht van alle activiteiten kan iedereen steeds een kijkje nemen op www.kinderopvang-mira.nl Vooraf aanmelden per mail of per telefoon is wel noodzakelijk.

Kwaliteit
Het gediplomeerde en zorgzame personeel draagt de ontwikkeling van het kind, zowel geestelijk, lichamelijk, sociaal, emotioneel als educatief hoog in het vaandel. Daarnaast biedt deze opvang ook mogelijkheden tot Vroeg Voorschoolse Educatie, als voorbereiding op het basisonderwijs en ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand worden er graag geholpen.

Buitenschoolse opvang
Voor- en naschoolse opvang is uiteraard ook mogelijk. Kinderdagverblijf zorgt voor vervoer van en naar de scholen. En ook tijdens de vakanties is opvang geen enkel probleem, zelfs diegenen die énkel tijdens de vakanties of een deel ervan opvang zoekt is hier aan het juiste adres. Kinderopvang Mira creëert een huiselijke sfeer voor de kinderen, waar ze zich kunnen vermaken in een ontspannen omgeving zoals thuis.

Kinderopvang
De kinderopvang bij Mira staat garant voor een liefdevolle verzorging en structuur. Tot 1 jaar wordt er een schriftje bijgehouden om zo de communicatie tussen de opvang en de ouders optimaal te houden. Zo hebben de ouders en de verzorgers altijd een update over de ontwikkeling van de kleinste kinderen. Alle kinderen in de opvang krijgen volop de kans om aan zelfontwikkeling te doen. Zo kunnen ze hun eigen persoonlijkheid ontplooien en krijgen ze een ideale voorbereiding op het basisonderwijs. De opvang is dan ook erg gericht op de ontwikkeling van het kind en de sociale contacten die er gelegd kunnen worden. Ze leren er om samen te spelen en te delen.

Kinderopvang Mira, want u wilt toch ook het beste voor uw kind en tegelijkertijd het beste voor uw portemonnee? Maak dus snel een afspraak voor meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat. Of kom een kijkje nemen op de Open Dag op 27 april!

Kinderopvang Mira is gelegen aan de Nieuwstraat 36B in Budel. Kijk voor meer informatie zeker eens op www.kinderopvang-mira.nl of mail naar mail@kinderopvang-mira.nl

Powered by Blog Grabber