Kledinginzameling Sint Andreas

De Oudervereniging van de basisschool Sint Andreas in Budel-Dorplein houdt op woensdag 25 oktober haar halfjaarlijkse  kledinginzameling.Kledinginzameling Sint Andreas

23-10-2017 13:00 – Ingezonden door Redactie

De Oudervereniging van de basisschool Sint Andreas in Budel-Dorplein houdt op woensdag 25 oktober haar halfjaarlijkse  kledinginzameling.

Gooi kleding, schoenen, dekens, knuffels,… niet weg, maar bewaar het voor de kledinginzameling. U kunt de kleding vanaf dinsdagmiddag 24 oktober op school neerzetten. Iedere kilo brengt 25 cent op, dus het verzamelen loont! Al het geld komt rechtstreeks ten goede van de kinderen van de school. Er worden allerlei activiteiten van georganiseerd, nieuwe leesboeken van gekocht en nog veel meer. Nodig ook familie en vrienden uit om kleding te sparen voor de Sint Andreasschool. U kunt uw bijdrage (dames-, heren- en kinderkleding, maar ook schoenen, riemen/ceintuurs, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes) in gewone vuilniszakken aanleveren in de centrale hal op school. Basisschool Sint Andreas is gelegen aan de Hoofdstraat 212 in Budel-Dorplein.

Powered by Blog Grabber