Kofferbakverkoop Motoball Budel

Motoball Vereniging Budel (MBV Budel) organiseert voor de 4e keer een Kofferbakverkoop op maandag 21 april. Deze vindt van 9.30 tot 16.00 uur plaats op het motoballveld aan het verlengde van de Schoordijk…Kofferbakverkoop Motoball Budel

15-04-2014 18:15 – Ingezonden door Redactie

Motoball Vereniging Budel (MBV Budel) organiseert voor de 4e keer een Kofferbakverkoop op maandag 21 april. Deze vindt van 9.30 tot 16.00 uur plaats op het motoballveld aan het verlengde van de Schoordijk in Budel.

Een  kofferbakverkoop is volgens MBV Budel toegankelijker dan een rommelmarkt, omdat iedereen vrij is om zich in te schrijven en te komen met de eigen auto. Een plaatsje is al te verkrijgen vanaf 10 euro. De organisatie is op het moment druk bezig met de voorbereidingen. “De vorige edities liepen beter dan verwacht en ook nu stromen de inschrijvingen weer binnen”, vertelt organisator Bart Rooijakkers enthousiast. “We verwachten dat het aantal bezoekers ook zeker goed zal komen. Natuurlijk zal het weer dat mede bepalen.”
Nieuw dit keer is de bolderkarverkoop voor kinderen tot en met 12 jaar. Een stuk van het terrein wordt speciaal voor hen gereserveerd, zodat zij hun eigen spullen kunnen verkopen om een extra centje bij te verdienen. Volwassenen mogen de kinderen wel helpen, maar het is niet de bedoeling dat er grotemensenspullen verkocht worden op de bolderkarverkoop.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website www.kofferbakverkoop-budel.nl. Meer informatie is ook te vinden via de Facebookpagina www.facebook.com/#!/KofferbakverkoopBudel.

Powered by Blog Grabber