Kommil Foo weer naar Munttheater

Het Vlaamse duo Kommil Foo is zeker niet onbekend bij de cabaretliefhebbers. Al eerder wisten ze het publiek in het Munttheater op zijn kop te zetten met droogkomische scènes en poëtische liedjes.Kommil Foo weer naar Munttheater

30-04-2014 09:45 – Ingezonden door Redactie

Het Vlaamse duo Kommil Foo is zeker niet onbekend bij de cabaretliefhebbers. Al eerder wisten ze het publiek in het Munttheater op zijn kop te zetten met droogkomische scènes en poëtische liedjes.  En het werkt; in 2005 wisten de broers Mich en Raf Walschaerts met hun succesformule de Poelifinario binnen te slepen, een prijs voor het beste cabaretprogramma van het jaar. Op donderdag 8 mei is het duo te zien in het Munttheater met hun voorstelling Breken.

Breken is een muzikaal theater dat gaat over mannelijk onvermogen, vervreemding die geniepig een liefdesrelatie binnensluipt, het schuldgevoel na een slippertje en over het goedpraten van zo’n uitglijer. Want wie zichzelf recht in de spiegel wil aankijken, moet soms een oogje dichtknijpen. Het eigenzinnige gevoel voor absurdisme van de gebroeders Walschaerts zorgt er voor dat zij vaak met minimale middelen een maximaal resultaat bereiken.

De unieke stijl van de Belgische broers staat voor ontroering, humor en muzikaliteit. Met enkel een piano, een gordijn en een ventilator weet het duo de voorstelling perfect theatraal vorm te geven. Laat u verrassen in het zeventiende programma van Kommil Foo, dat door allerlei omkeringen telkens weer op zijn kop wordt gezet.

Breken is op donderdag 8 mei te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, filmpjes en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber