Koningsspelen-fietstocht

Op vrijdag 25 april vindt in de gemeente Cranendonck de eerste Koningsspelen 55+ plaats. Er is een fietstocht voor alle mensen van 55 jaar en ouder.Koningsspelen-fietstocht

24-04-2014 13:40 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 25 april vindt in de gemeente Cranendonck de eerste Koningsspelen 55+ plaats. Er is een fietstocht voor alle mensen van 55 jaar en ouder.
Om 13.30 uur start vanuit alle dorpskernen van Cranendonck een fietstocht. Het startpunt is het gemeenschapshuis waar de deelnemers zich vanaf 13.15 uur kunnen verzamelen. Deze fietstochten zijn uitgestippeld door de lokale seniorenvereniging en duren ongeveer 1,5 uur. Alle tochten hebben als pauzeplek zorgcentrum Marishof in Maarheeze.
Na de koffie en thee kunnen de deelnemers in Marishof een kijkje nemen op de beweegmarkt, om te zien welke sportactiviteiten er allemaal in de gemeente voor hen zijn. Diverse sportverenigingen uit Cranendonck presenteren zich hier. Via het gratis informatienummer 0800 33 33 888 van Land van Horne kunnen belangstellenden meer informatie krijgen over de koningsspelen-fietstocht. Aanmelden voor fietstocht kan via de lokale seniorenvereniging, maar is niet noodzakelijk. Voor deelname geldt een kleine bijdrage van 2,00 euro.

Powered by Blog Grabber