Koningsspelenfietstocht

De eerste koningsspelenfietstocht in Cranendonck vond plaats op vrijdag 25 april. Circa honderd mensen van 55 jaar en ouder fietsten mee. Op Koningsdag namen cliënten van zorgcentrum Marishof deel aan…Koningsspelenfietstocht

03-05-2014 18:00 – Ingezonden door Redactie

De eerste koningsspelenfietstocht in Cranendonck vond plaats op vrijdag 25 april. Circa honderd mensen van 55 jaar en ouder fietsten mee. Op Koningsdag namen cliënten van zorgcentrum Marishof deel aan het defilé in Maarheeze.
?Op vrijdagmiddag startte de fietstocht vanuit de diverse kernen van Cranendonck. Alle deelnemers pauzeerden in zorgcentrum Marishof in Maarheeze waar koffie, thee en wat lekkers klaar stond. De GGD voorzag de fietsers van een fruitbuffet. In Marishof konden de fietsers een kijkje nemen op de beweegmarkt. Hier werden onder andere FitHockey van hockeyclub Cranendonck, VV Maarheeze, Aquafit-Mares en de beweegtoestellen van Marishof gepromoot.
Op zaterdag 26 april namen de cliënten van zorgcentrum Marishof deel aan het defilé in Maarheeze. Samen met de vrijwilligers sloten de cliënten aan in de grote stoet die richting de Smeltkroes toog. De kinderen gingen aan de slag met alle buitenactiviteiten.

Powered by Blog Grabber