Leerlingen Kwadrant werken mee aan Zintuigenpark

Als echte bouwvakkers bedienden vier leerlingen van Het Kwadrant de betonmolen. Sjouwden ze met houten palen, groeven ze kuilen in de grond en monteerden ze speelelementen. Drie dagen hebben de leerlingen…Leerlingen Kwadrant werken mee aan Zintuigenpark

23-10-2017 12:18 – Ingezonden door Redactie

Als echte bouwvakkers bedienden vier leerlingen van Het Kwadrant de betonmolen. Sjouwden ze met houten palen, groeven ze kuilen in de grond en monteerden ze speelelementen. Drie dagen hebben de leerlingen van Het Kwadrant meegewerkt aan de aanleg van het Zintuigenpark in natuurgebied De IJzeren Man in Weert. Het Zintuigenpark is nog niet klaar, maar de bedoeling van de verschillende eilanden is steeds zichtbaarder geworden. Onder begeleiding van het Weerter speeltoestellenbedrijf Spereco hebben de leerlingen werkzaamheden verricht op het ‘Feesteiland’, het eiland Zien en Horen. Best zwaar werk dat ze niet gewend waren. “Ondanks de spierpijn, kwamen ze iedere dag met een big smile op hun gezicht aan en die lach ging er niet meer af,” vertelt Robert Everaerts, directeur van Spereco. Ze werkten de hele dag buiten en af en toe was er ruimte voor een grapje. “We hebben veel geleerd en het was veel leuker dan op school zitten,” zegt een leerling. Alle partijen hebben het als positief ervaren. Wellicht komt er een vervolg op.

Powered by Blog Grabber