Lente editie Mares live

Omdat De Zomer van Mares LIVE 2013 een groot succes was, organiseert RW Events op zaterdag 17 mei De Lente van Mares LIVE in Café ’t Hof.Lente editie Mares live

21-04-2014 13:00 – Ingezonden door Redactie

Omdat De Zomer van Mares LIVE 2013 een groot succes was, organiseert RW Events op zaterdag 17 mei De Lente van Mares LIVE in Café ’t Hof. Zoals iedere editie wordt er veel aandacht besteed aan het groot muzikaal talent uit Maarheeze. Onder leiding van Stefan den Ouden laat de Vrienden van Mares Live Band zien wat een klein dorp allemaal in huis heeft. Speciaal voor deze Lente editie spelen de acts in een uitgeklede, akoestische setting.

Danny Keetels heeft met zijn band Twenty-Sicks het publiek van De Zomer van Mares LIVE 2013 aangenaam verrast. Zijn deelname aan het programma The Hit van RTL5 is niet onopgemerkt gebleven.
Ook de elektro pop van Stefany June wordt voor deze aangelegenheid uitgekleed. De in Nederland wonende Duitse zangeres verscheen in het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en haar onlangs uitgekomen debuutalbum heeft een eigenwijze sound met een grote hitpotentie.

Dat niet alle winnaars van tv-programma’s de beste zijn, bewijst ook Bente. Haar vroege uitschakeling bij het eerste seizoen van The Voice Kids heeft ze inmiddels meer dan ingehaald. Ook Merel Simons heeft met haar vrolijke klanken vele harten veroverd. De avond start om 19:30 en de toegang is gratis. Siem Driessen is gastheer en zal samen met De Tijdmachine het publiek vermaken tot de late uurtjes. Meer informatie is te vinden op www.dezomervanmareslive.nl

Powered by Blog Grabber