Lente Oranje Party

De Cambrinus Bar in Budel presenteert op vrijdag 25 en zaterdag 26 april de Lente Oranje Party! Een gezellige party om samen Koningsdag op een toepasselijke manier te vieren, en wel twee dagen lang!Lente Oranje Party

25-04-2014 10:29 – Ingezonden door Redactie

De Cambrinus Bar in Budel presenteert op vrijdag 25 en zaterdag 26 april de Lente Oranje Party! Een gezellige party om samen Koningsdag op een toepasselijke manier te vieren, en wel twee dagen lang! Op vrijdag 25 april is er vanaf 20 uur een optreden van rockband Cosmo’s Foger-T. Deze band rond Frankie Saenen (bekend van The Scabs, The Kids) brengt op unieke wijze de swamp sound van Creedence Clearwater Revival weer tot leven, met aanstekelijke authentieke ritmes, knarsende soulvolle zang en opzwepende gitaren. 

Op zaterdag 26 april is iedereen welkom om 14 uur voor de sounds van DJ Team Ongeremd. En ’s avonds staat de akoestische live band Tommy and The Wildflowers op het programma. Het belooft een weekend vol muziek en vertier te worden! De Cambrinus Bar is gelegen in het centrum van Budel aan het Capucijnerplein 9.

Powered by Blog Grabber